For the future, now!

Something Green is opgericht door Lore en Marie, twee ambitieuze vrouwen met een duurzame missie. Als moeders willen ze de beste toekomst voor de volgende generatie kinderen en daarom hebben ze Something Green opgericht, een duurzame verhuurservice voor babyuitrusting.

Bij Something Green willen we het verschil maken door te zorgen voor een groenere toekomst én groenere babyuitrusting tegelijk. Door zoveel mogelijk kinderen gebruik te laten maken van het hetzelfde product kunnen we heel wat afval vermijden en verkleinen we de impact op onze planeet. Word deel van onze missie en ga ook voor 'something old, something new, something borrowed én Something Green' voor jouw kind.

Onze partners

FlexPack

Flexpack toont dat sociale economie de motor van duurzaam ondernemen kan zijn.

Circulariteit en sociale economie. Bij Flexpack, de werk-poot van de vzw NEKTARI, gaat het hand in hand. Het maatwerkbedrijf uit Puurs denkt actief mee met bedrijven in de zoektocht naar duurzame oplossingen en kan daarvoor rekenen op een team van gemotiveerde medewerkers met een honger om zichzelf te ontwikkelen. Wij zijn trots dat wij met Something Green kunnen samenwerken met Flexpack. Zij begeleiden ons op logistiek vlak en staan in voor de professionele reiniging en onderhoud. Een onmisbare schakel in onze werking.